Golf på en solskinsdag

Amalie Bundgaard var ene pige på forårsholdet 2018, som derudover talte fem-syv drenge. Lidt forskelligt fra gang til gang. Da fotografen fulgte med efterskoleeleverne rundt på par 3-banen på golfbanen på Østerskov mandag eftermiddag den 14. maj, var den faste stab af drenge Joachim Eriksen, Nikolaj Pallisby, Mikkel Bülow, Mikkel Mohit og Oliver Nielsen.
Som instruktør havde de unge den erfarne golfspiller Torben Sindet, der er lærer på Magleby Fri- og Efterskole, og han havde assistance af Anders Grøhn Jensen, der i år er praktikant på skolen.
Tre af eleverne har spillet golf før. Amalie et års tid i Kokkedal Golfklub, mens Oliver og Nicolai også havde golf i sidste skoleår på efterskolen. Det var dog Mikkel Bülow, der brugte færrest slag på de fire huller, de nåede denne varme og solskinsrige eftermiddag.

På vej til næste hul. Mikkel Mohit, Amalie Bundgaard, og Anders Grøhn Jensen, hjælpe-instruktør og praktikant på skolen.

Joachim Eriksen dybt koncentreret før puttet, der skal få bolden i hul. Bagved ses Mikkel Bülow og Nikolaj Pallisby.

 

Nikolaj Pallisby og Oliver Nielsen har ligesom Mikkel Bülow, der her forsøger at putte i hul, fået deres bolde ind på green. Golf-instruktør Torben Sindet holder flaget og ser på.

Amalie Bundgaards bold har god retning. Mikkel Mohit ser til.