Land art-projekt

I den sidste time var de fleste af eleverne optaget af at folde bordkort til gallafesten den 27. marts.

Charlotte har lavet dette flotte linoleumstryk.

Mens vi venter på foråret…
I øjeblikket arbejder efterskolens elever i valgfaget Art´n´Move (kunst og bevægelse) med forskellige former for kunst, og sådan bliver det resten af skoleåret. For bevægelses-delen er et overstået kapitel i denne omgang.
Da jeres udsendte den første tirsdag i marts 2018 kigger ind, mens valgfaget er i gang, er det dog foldning af bordkort til årets store gallafest i Magleby Forsamlingshus senere på måneden, der optager de fleste elever. Der er forinden flere bud på, hvilken farve bordkortene skal have, men selv om blå vinder, bliver der lavet bordkort formet som sommerfugle i flere forskellige farver. Det viser sig nemlig, at skolen ikke har blåt papir.
Et par af drengene, Daniel og Rasmus, er i stedet fuldt ud optaget af at kreere forslag til motiv på skolens årstrøje og måske et skilt.
Blandt arbejder, der tidligere er lavet, fremviser Charlotte et flot linoleumstryk, hun er mester for.

Daniel sidder dybt koncentreret om at lave et forslag til et motiv, der kan trykkes på skolens årstrøje. Oplægget har han fundet på nettet.

Når foråret melder sig, er det planen, fortæller en af lærerne, Anders Arbo Thomsen, at eleverne skal ud i naturen og lave et Land art-projekt. Land art er en kunstform, hvor naturen spiller en central rolle. Enten i selve kunsten eller som kulisse. Det er ofte ikke meningen, at projekterne skal vedligeholdes, men netop udsættes for vind og vejr.
Men hvad efterskolens Land art-projekt nærmere skal gå ud på, må vi vente med at få at vide.
Efter ønske fra elever bliver der dog også mulighed for at lave grafitti til foråret.
Foruden Anders er Tina Jæger lærer på Art’n’Move.

 

 

Rasmus arbejder lige som Daniel på et forslag til skolens årstrøje.