Ny forstander til MAFE

Vil du stå i spidsen for Magleby Efterskole?

Brænder du for efterskoleformen, får du energi af at gøre en forskel for unge mennesker der har brug for at udvikle sig både fagligt, personligt og socialt, og har du evne og vilje til at stå i front for en skole i udvikling, så læs mere her.

Om skolen

Magleby Efterskole er en ordblindeefterskole, der er godkendt som et samlet særligt undervisningstilbud, for elever med læse- og skrivevanskeligheder. 

Vi laver skole med udgangspunkt i at ethvert menneske er unikt og rummer en bred vifte af udviklingsmuligheder, både som individ og socialt væsen. Vi tilrettelægger både undervisningen og samværet, med afsæt i den enkelte elevs behov.

I et hjemligt miljø, der har fokus på fællesskaber, en lang række af valgfag og en målrettet faglig undervisning, arbejder vi frem imod at øge elevernes motivation for læring og tro på egne evner. 

Skolen er inde i en rigtig god udvikling. Den har god søgning og en engageret og kompetent medarbejdergruppe, der er optaget af at yde deres bedste for de unge i hverdagen. 

Skolen er beliggende i et område med stort lokalt engagement som vi værdsætter at være en del af. 

Vi forventer

  • Du kan videreudvikle og markedsføre skolen i tæt samarbejde med medarbejderne og med afsæt i skolens nuværende profil. 
  • Du er et dynamisk menneske der kan skabe begejstring, følgeskab og sammenhængskraft hos både elever og medarbejdere. 
  • Du kan lytte, inddrage, uddelegere og sætte retning. 
  • Du trives i lederrollen og har lyst, evne og vilje til at tage opgaverne som personaleleder og pædagogisk leder på dig, og være ansvarlig for skolens drift som helhed.

Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse 1. august 2021. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv. af 16. april 2019.

Der er knyttet forstanderbolig til skolen. Der er dog ikke bopælspligt.

Yderligere oplysninger

Læs mere om skole- og jobprofil HER

For yderligere oplysninger og ønske om rundvisning bedes du kontakte bestyrelsesformand Joan Ahlefeldt-Laurvig, på 21 69 31 17 eller mail [email protected]

Du er også velkommen til at kontakte konsulent Anette Ingemansen, der hjælper bestyrelsen med rekrutteringsprocessen, på 30 57 99 19 eller mail [email protected].

Ansøgning sendes til [email protected]. Skriv ”Forstander Magleby Efterskole” i emnefeltet. 

Ansøgningsfrist d. 11. juni 2021, kl. 12.